Pågående projekt

Nordtag hyresrätter, nyproduktion av 60 lägenheter


Projektet utförs i sammarbete med NCC . Projektet omfattar nyproduktion av 4 stycken 4-våningshus med en total boarea på 3450 m2. Här utför vi invändig målning så som bredspackling av väggar och tak samt utvändig målning av alla trädetaljer samt förrådsbyggnader. 

Ombyggnad av studentbostäder Rosedal 44 lägenheter


Projektet utförs i sammarbete med MVB Astor bygg AB och SGS Studentbostäder. Projektet omfattar ca 40-50 lägenheter. Befintliga lägenheter renoverades på 70 talet villket innebär att väggar består av flera lager tapet som vi tar bort och spärrmålar. Efter spärrmålning så bredspacklas väggar samt att vi monterar en duk på väggarna som vi sedan målar på.

Folketshusvägen Nol, Nyproduktion av  ca 130 lägenheter.

Projektet utförs i sammarbete med NCC som i detta fallet har tagit fram ett koncepthus och när detta projektet är klart så har vi utfört totalt 8 stycken av deras koncepthus. Målningen består av utvändig målning av takfötter och trädetaljer på balkonger samt klassiskt måleri invändigt så som bredspackling och grängning av tak.
​​​​

Ombyggnad kontor och entré Mölndals Energi

Entreprenaden utförs i sammarbete med DC Wäst i Mölndal. Entreprenaden omfattar ombyggnad och ytskiktsrenovering av befintliga kontorslokaler. Planlösningen förändras till stor del och väggar bredspacklas och vävas med microlite och målas i nya kulörer. Projektet innefattar även renovering av insida fönster och glaspartier. Projektet är indelat i flera etapper och beräknas vara klart under hösten 2021.​​​​​​​

Ytskiktsrenovering av ett HVB-Boende i ÅSA

Projektet utförs i sammarbete med Råberget Entreprenad AB. Byggnaden uppfördes under 2017 men skall nu ändra verksamhet från HVB-boende till vård och omsorg. Mindre byggåtgärder utförs före det att vi skall gå in och spackla och måla om väggar och tak. Huset är i fint skick utvändigt så ingen utvändig målning kommer att behövas denna gången.​​​​​​​