...

Om oss

Grundat 1976

Bröderna Anderssons Måleri AB har varit en pålitlig och respekterad aktör inom måleribranschen sedan 1976. Grundat av bröderna Esbjörn och Sven-Erik Andersson, har vårt företag vuxit och utvecklats genom årtiondena och har nu fört vidare till nästa generation inom familjen.

Från att ursprungligen ha fokuserat på försäkringsskador som vattenskador och brandskador, har vi utökat vår verksamhet till att innefatta allt från stora entreprenader som nyproduktion av kontors- och lägenhetshus, till mindre måleriprojekt.

Vårt uppdrag är att genom kvalitet och hög servicekänsla ge trygga och nöjda kunder. Vi är stolta över vår kompetens och erfarenhet, som vi tror är nyckeln till vår framgång och det förtroende våra kunder ger oss. Våra ledord inom organisationen är kvalitet och service, och vi strävar alltid efter att se till att du som kund känner dig trygg och nöjd genom hela processen.

Vi vet att varje projekt, stort som smått, kräver en personlig touch och dedikation. Därför ger vi varje uppdrag vårt fulla engagemang, från första konsultation till slutlig genomgång.

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa till med ditt nästa måleriprojekt? Kontakta oss idag och låt oss diskutera hur vi kan förverkliga dina visioner.

-Teamet på Bröderna Anderssons Måleri AB

Om oss

Vår Mission:

“Vår mission är att ständigt erbjuda måleritjänster av högsta kvalitet. Med en outtröttlig uppmärksamhet på detaljer och en oklanderlig kundservice, strävar vi efter att för varje projekt vi tar oss an, skapa trygga och nöjda kunder.”


Vår Vision:

“Vår vision är att alltid vara det självklara valet för alla som söker en erfaren, pålitlig och professionell målare för både stora och små projekt i Göteborg med omnejd. Vi strävar ständigt efter att överträffa våra kunders förväntningar och vara det företag som alltid levererar över förväntan.”


Vårt Värdeerbjudande:

“På Bröderna Anderssons Måleri AB erbjuder vi mer än bara målning. Vi ger liv till rummen vi arbetar i, med vårt hantverk utfört av erfarna målare. Vi skapar både funktionella och vackra ytor med våra penseldrag och färgval. Varje projekt vi tar oss an är en chans att förvandla en yta till något exceptionellt.”

 


Vårt Varumärkeslöfte:

“Vi står för kvalitet, service och hållbarhet. Oavsett storleken på ditt projekt, kommer vårt engagemang för dessa principer att vara konstant. Vi garanterar ett resultat av högsta kvalitet, och vår högsta prioritet är alltid kundens tillfredsställelse. När du anlitar oss, kan du förvänta dig ett nöjaktigt resultat som håller över tid.”


Våra Ledord:

“Kvalitet, Service och Hållbarhet är de principer som leder oss i allt vi gör.

‘Kvalitet’ reflekterar vårt engagemang för att leverera den högsta standarden på vårt arbete, med en kombination av skickligt hantverk och användning av premiumprodukter.

‘Service’ betyder att vi alltid strävar efter att möta och överträffa våra kunders förväntningar, från det första samtalet till det färdiga projektet.

‘Hållbarhet’ innebär att vi är engagerade i att använda miljövänliga metoder och material, och att vi ständigt strävar efter att minska vår påverkan på miljön.”

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.