...

Våra måleritjänster i Göteborg & Mölndal

Bröderna Anderssons Måleri AB erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster för byggföretag, fastighetsägare och privatpersoner i Göteborg med omnejd. Vår kompetens sträcker sig över hela spektrumet av måleriarbeten, och vi är stolta över att alltid leverera arbete av högsta kvalitet.

Här är vad vi kan göra för dig:

Inomhusmålning

malare-goteborg-65

Från väggar och tak till detaljerade finputsningar, våra experter tar hand om alla aspekter av inomhusmålning. Vi skapar vackra och funktionella inomhusmiljöer som gör ditt utrymme till en plats där människor trivs.

Utomhusmålning

malare-goteborg-55

Vi hjälper till att skydda och försköna ditt utrymme utomhus. Våra tjänster inkluderar målning av trädetaljer, balkonger, takfötter och förrådsbyggnader.

Nyproduktion

Trapphusmålning Göteborg

Vi arbetar i nära samarbete med byggföretag på nya byggprojekt, och vi kan hantera alla delar av målningsprocessen, inomhus och utomhus, för att säkerställa ett perfekt slutresultat.

Renovering

malare-goteborg-02

Från stora renoveringsprojekt till mindre uppdateringar, vi har erfarenheten och expertisen att hantera alla typer av renoveringsmålningar.

Oavsett omfattningen eller komplexiteten i ditt projekt, strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och leverera ett arbete som du kommer att vara stolt över. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.