...

Pågående projekt

På Bröderna Anderssons Måleri AB är vi stolta över att ständigt ha en mängd spännande och utmanande projekt på gång. Oavsett projektets storlek eller komplexitet strävar vi alltid efter att leverera högsta kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar. Nedan hittar du en översikt över några av de projekt vi för närvarande arbetar med:

Hemsö Capella

Trapphusmålning Mölndal

Nyproduktion av 2 skolor samt ett BmSS boende och en Vårdcentral

Tillsammans med SERNEKE så håller vi på att färdigställa lokaler för framtidens skolor och serviceboenden. 

Råda Säteri

Pågående projekt

Ombyggnad av Lokal från 1700-talet

Tillsammans med Vi Tre Bygg så har vi fått möjlighet att vara med på en omfattande renovering. Vi har målat invändigt som utvändigt. 

Folketshusvägen Nol

Pågående projekt

Nyproduktion av ca 130 Lägenheter

I samarbete med NCC arbetar vi med att bygga deras koncept för lägenhetshus. Vårt ansvar inkluderar utvändig målning av takfötter och trädetaljer på balkonger samt invändig målning med bredspackling och grängning av tak.

HVB-Boende i Åsa

Pågående projekt

Ytskiktsrenovering

I samarbete med Råberget Entreprenad AB arbetar vi med att spackla och måla om väggar och tak i ett HVB-boende som nu ska ändras till vård och omsorg.

För att diskutera hur vi kan hjälpa till med ditt projekt, oavsett om det är stort eller litet, nybyggnation eller renovering, tveka inte att kontakta oss idag. Vårt team är redo att hjälpa till!

Följ vårt arbete och se våra framsteg genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följa oss på våra sociala mediekanaler.

-Teamet på Bröderna Anderssons Måleri AB

Pågående projekt
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.