Pågående projekt

På Bröderna Anderssons Måleri AB är vi stolta över att ständigt ha en mängd spännande och utmanande projekt på gång. Oavsett projektets storlek eller komplexitet strävar vi alltid efter att leverera högsta kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar. Nedan hittar du en översikt över några av de projekt vi för närvarande arbetar med:

Nordtag Hyresrätter

Nyproduktion av 60 Lägenheter

I samarbete med NCC arbetar vi med nyproduktionen av fyra 4-våningshus med en total boarea på 3450 m2. Här utför vi både invändig och utvändig målning av trädetaljer och förrådsbyggnader.

Rosedal Studentbostäder

Ombyggnad av 44 Lägenheter

Tillsammans med MVB Astor bygg AB och SGS Studentbostäder renoverar vi 40-50 lägenheter. Vi tar bort flera lager av gammal tapet, spärrmålar, bredspacklar väggarna och monterar en duk på väggarna som vi sedan målar på.

Folketshusvägen Nol

Nyproduktion av ca 130 Lägenheter

I samarbete med NCC arbetar vi med att bygga deras koncept för lägenhetshus. Vårt ansvar inkluderar utvändig målning av takfötter och trädetaljer på balkonger samt invändig målning med bredspackling och grängning av tak.

HVB-Boende i Åsa

Ytskiktsrenovering

I samarbete med Råberget Entreprenad AB arbetar vi med att spackla och måla om väggar och tak i ett HVB-boende som nu ska ändras till vård och omsorg.

För att diskutera hur vi kan hjälpa till med ditt projekt, oavsett om det är stort eller litet, nybyggnation eller renovering, tveka inte att kontakta oss idag. Vårt team är redo att hjälpa till!

Följ vårt arbete och se våra framsteg genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följa oss på våra sociala mediekanaler.

-Teamet på Bröderna Anderssons Måleri AB